Espanol

Bienvenido!

Benvingut a la pàgina web del restaurant belga “El Nautil”. Aquest renomenat restaurant es troba a Sta. Margarida, la Costa Brava concretament a l’avinguda de la Bocana, just a la riba.

El restaurant té una decoració atractiva i disposa d’una esplèndida terrassa a l’aire lliure amb unes vistes úniques de la cadena i Pirineus. Té un ambient relaxat on l’oci i el plaer són el més important.

La cuina d’orientació belga del restaurant és invariablement molt apreciada pels nostres clients internacionals. Això no només es reflecteix en les xarxes socials, sinó també en el fet que els nostres hostes sempre busquen tornar.

Vinga i sigui convençut per la nostra fantàstica i relaxant atmosfera i els nostres deliciosos plats!

 

Nuestra historia

Els propietaris Dirk i Veronique estan sempre ocupats amb el seu restaurant. Dirk pot mirar cap enrere en una llarga i fructífera carrera en el negoci de restaurants que va començar amb la botiga de peix ‘Paelinck’ a Gant, seguida del restaurant ’t Keukentje’ a Deurle i, finalment, ‘Sint Martens Latem. Aquí, Dirk va aprendre els trucs de l’ofici durant molts anys i es va desenvolupar com un professional complet.

En 2000, Dirk i Veronique van donar el pas per continuar de manera independent a Espanya. Aquí van acabar al restaurant ‘El Nautil’, Santa Margarida prop de Roses a la Costa Brava.

Va ser en aquest lloc on l’amor de Dirk per una bona i decent cuina amb productes frescos diaris i un èmfasi en plats honestos, són el reflex en totes les seves creacions.

Com a bona amfitriona, Veronique s’encarrega del servei correcte, les begudes correctes i l’organització sense problemes que es requereix perquè els hostes puguin gaudir de deliciosos plats en un ambient atractiu.

Per això, en el nostre menú trobarà tota mena de plats belgues, refinats amb un “toc mediterrani”: plats de peix, una àmplia gamma de plats de carn i, per descomptat, l’especialitat belga “musclos amb patates fregides”.

Dirk
Chef
Veronique

La carne

Entrecôte*

Filete de buey*

Rum steak*

Solomillio*

Filete de pollo * 

Steak Tartaar

*Todos nuestros platos están disponibles con: Béarnaise, salsa de champiñones o pimienta.

pescado

Lenguado frito

Bacalao Con Salsa De Verduras

Rodaballo con salsa de verduras

Salmón Con Salsa De Verduras.

Lubina al horno

Ensalada De Atún Y Melocotón

mariscos

Gambas gigantes a la plancha

Mejillones después del arte flamenco

vudfhvdf
SONY DSC

postres caseros

Mousse de chocolate 

Tiramisu 

Crema Catalana

Imágenes de humor

El Nautil

  • Avinguda de la Bocana 21 E-17480 Roses Costa Brava
  • elnautil@gmail.com
  • (+34) 972 151518
Sluit Menu